Spring til indhold

Royalties Odense

Anarkist - torsdag d. 17. nov. kl. kl. 9.00-17.00

Dekorativt

Et skræddersyet talentforløb for unge iværksættere i kulturbranchen.

Royalties Odense er for dig, der drømmer om at gøre kulturbranchen til en levevej – og som ønsker at sætte skub i udviklingen af Odense som en levende kulturby.

Royalties Odense er en genfødsel af Odense Makers (2016-2019), og selvom navnet og farverne er nye, er formålet det samme – at inspirere og klæde unge odenseanere og fynboer på til at arbejde professionelt med kultur, events og iværksætteri. Målet er et lokalforankret forløb, der bygger bro mellem områdets kulturaktører, erhvervsliv og unge ildsjæle.


På forløbet bliver kultur og iværksætteri forstået i bred forstand – du kan være musiker, danser, eventarrangør, spejder, forretningsudvikler, sportsudøver eller noget helt syvende. Hvad du laver, er ikke afgørende, så længe du har lysten og gåpåmodet til at udvikle dig og blive en del af et fællesskab med ligesindede kulturskabere.

Royalties Odense er et helstøbt kompetenceudviklingsforløb, der byder på 6 heldagssessions, inspirerende oplæg og workshops, profilmatchede mentorordninger, fællesprojekter, netværksaftener, sociale eventcaféer og meget andet. Forløbet varer et halvt år med opstart i november 2022.

 

Læs mere om Royalties Odense her

 

Ansøg om deltagelse i Royalties Odense her

 

Arrangør: VOLCANO