Spring til indhold

Mesterlære

DOK5000, Teatersalen, onsdag d. 16. nov. kl. 12.30 -15.00.

dekorativt

Vi har allieret os med Le Gammeltoft og Per Rosenkrantz Holm, som indvier dig i, hvordan de hver især bliver drevet af at skabe og igangsætte. De vil begge dele ud af deres viden og erfaringer, blandt andet om hvorfor det er vigtigt som founder, at skabe sig et stærkt personligt brand og hvordan det kan være med til at tiltrække investorer.


Eventet bliver en blanding af interview og dialog med deltagerne, så pak alle dine spørgsmål i tasken og kom og få Le og Pers bud på svar.

BEMÆRK Eventet er flyttet til DOK5000, teatersalen, Sverigesgade 5

 

Program

Kl. 12.30 – 13.00 Check in

Kl. 13.00 – 14.30 Le og Per på scenen og klar til dialog med publikum

Kl. 14.30 – 15.00 Netværk og lettere forplejning

 

Le Gammeltoft

Mange kender sikkert Le som radiovært og Dj. I 2014 valgte hun at forlade DR og startede Heartbeats. I begyndelsen var det en radiostation, men blev hurtigt blandt de drivende kræfter i udviklingen af podcast-markedet i Danmark. Mediet voksede yderligere og blev til et bredt digitalt medie, på tværs af lyd, video og tekst. Tidligere i år valgte hun at blive købt ud af Heartbeats af sine medejere og er nu på vej til nye eventyr.


Per Rosenkrantz Holm

Er tidligere Odense dreng og Co-founder af Mesterlaere, hvor du digitalt kan gå i mesterlære. Han er fascineret af mesterlæreprincippet og af at skabe læringsoplevelser, som er alt andet end tung teori og skoleophold, men derimod åbner døren ind til tidens største mestre indenfor ledelse, iværksætteri og kreativitet – også selvom du kun har en kort stund.

 

Tilmelding til Mesterlære her

 

Arrangør: Olav de Linde og Odense Iværksætterservice