Spring til indhold

AGENDA Podcast

I forbindelse med Iværksætterfestivalen i uge 46 afholder AGENDA advokater 5 live podcasts mandag - fredag kl. 09.00 - 09.30 over TEAMs.

Dekorativt
Podcast

Podcastene vil omhandle 5 juridiske temaer, som AGENDA har vurderet er særligt relevante for iværksættere:

- Ledelsens pligter og ansvar
- Markedsføringsret, herunder med fokus på influencermarketing
- Selskabsstrukturer med fokus på holdingselskaber
- Immaterielle rettigheder mm.
- Ejeraftaler

Temaerne vil belyse de juridiske problemstillinger i øjenhøjde og med inddragelse af relevant retspraksis til illustration. Der vil blive mulighed for at stille spørgsmål i slutningen af hver podcast.

Pub-quiz fredag den 18. november.

Dekorativt

 

Som en kulmination på ugens podcasts vil der blive afholdt en pub-quiz fredag den 18. november kl. 15.00 til ca. 17.00 på AGENDAs kontor i Odense C. I løbet af quizzen får man mulighed for at ”blære” sig med, hvad man har lært under ugens podcasts, ligesom man vil blive ført rundt i de mere underholdende og obskure afkroge af advokaters arbejde og hverdag. Der vil være lettere forplejning bestående af øl, vin, vand og snacks, og vinderen kan gå hjem med en lille præmie som symbol på at være den ultimative juridiske quiz-mester.

Alle deltagere skal tilmelde sig quizzen enkeltvis, men der vil være mulighed for at stille op i hold. Der er begrænsede pladser til quizzen, så vent ikke for længe med at tilmelde dig!

Vi glæder os til at se dig til live podcasts og quiz i uge 46!

 

Tilmelding til AGENDA Podcast her

Arrangør: Agenda Advokater