Spring til indhold

Iværksætteri, viljestyrke og mod

Danske Bank, Albani Torv - mandag den 14. nov. kl. 18.30-21.00

Dekorativt

Oplev Jon Andersen, stifter og strategisk direktør i State, i et motiverende og humoristisk foredrag.

For 8 år siden påbegyndte Jon Andersen en meget, meget lang rejse – uden erfaring. Fra serie 2 til 1 division i fodbold og fra fiskefabrik på Færøerne med at knække rådne torskehoveder til 113 kr. i timen til at opbygge egen virksomhed, superbrand og energidrik med en unik effekt og med verdensstjerner som (Christian Eriksen, Wozniacki m.fl.). Tocifrede millioninvesteringer, milliardærer, tusindvis af butikker, katastrofale udfordringer, store succeser og meget, meget mere.
30-årige Jon Andersen droppede som 24-årig ud af CBS efter blot få dage. For i stedet at gå ALL IN på sin idé om at skabe fremtidens energidrik, med baggrund i sin egen rejse som eliteatlet. Et projekt han havde fået idéen til under et ophold på Færøerne i 2012 og efterfølgende brugt flere år på at søsætte. Sideløbende arbejdede han som lærervikar.

Uden uddannelse, uden kapital og uden så meget som én eneste smagsprøve. Blot med en idé og et powerpointshow i hånden, kastede han sig sammen med sin ven og medstifter, Kim Have – ud på en lang og umiddelbar umulig rejse i en ekstremt hård branche.

Sidenhen har de to venner og tidligere fodboldkammerater skabt et helt igennem unikt produkt. De har rejst 25+ millioner kr. i investeringer fra alt lige fra professorer og fagfolk til milliardærer, tidligere branchedirektører og mange andre. De har derudover tiltrukket ikoner og superstjerner som Caroline Wozniacki og Christian Eriksen, både som medejere og frontfigurer til deres hastigt voksende brand STATE. Som allerede i dag forhandles i mere end 5000 butikker i 10 forskellige lande med konstant flot vækst.

 

Kom med til et sjovt, inspirerende og fængende foredrag om en atypisk, kreativ og virkelig spændende rejse.

En rejse med alt fra ekstrem modgang til store succeser. En rejse mod konstant at rejse sig, kæmpe og at turde følge sine drømme i et kompromisløst og begejstret, smittende mod!

30-årige Jon Andersen gør det som de færreste lykkes med. Han er i færd med at skabe det måske mest hypede danske brand, vi længe har set. Glæd dig!

Tilmelding til Iværksætteri, viljestyrke og mod 

Arrangør: Odense Cityforening.