Spring til indhold

Odense Iværksætterfestival - udlev din iværksætterdrøm

Går du rundt med en iværksætterdrøm, men mangler den rigtige inspiration, nødvendige viden eller bare en hjælpende hånd for at komme videre? Så tag til Odense Iværksætterfestival og udlev din iværksætterdrøm!

For 9. år i træk afholdes Odense Iværksætterfestival den 8.-12. november, hvor kommende og nye iværksættere kan få inspiration og vejledning fra oplægsholdere og erfarne aktører.

Uge 45 er fyldt med arrangementer, events og happenings, som kan hjælpe lige netop dig med en iværksætter i maven til at udleve din iværksætterdrøm. Som noget helt specielt i år har Odense Iværksætterservice indgået et offentlig-privat samarbejde med Odense Byråd, Coworking Plus og Odense Sport og Event. Sammen med disse stærke samarbejdspartnere bliver Odense Iværksætterfestival den største og mest ambitiøse festival nogensinde!

 

En del af Global Entrepreneurship Week

Odense Iværksætterfestival er en del af Global Entrepreneurship Week, som afvikles i mere end 170 lande. Global Entrepreneurship Week finder sted hvert år, og det er en uge, som er fyldt med arrangementer og events målrettet iværksættere og er med til at fremme iværksætteri og vækst globalt.

Sæt kryds i kalenderen i uge 45 fra den 8. til den 12. november 2021!

Læs mere om de forskellige arrangementer og alt det, som uge 45 kan tilbyde dig