Spring til indhold

Workshop: Tryk på de rigtige Kontakter

Bliv en bedre, klogere, mere inspirerende og bevidst netværker på vores workshop.

Netværk er vigtigt, men er du opmærksom på, der er forskel på at netværke til en reception, på en messe, et kursus eller i mere uformelle sammenhænge – også privat, som når du er til tante Odas 80 års fødselsdag?

Får du egentlig udnyttet de muligheder, du står i?

Du kan i dag vækste din virksomhed udelukkende via relationssalg. Men hvordan bliver du en god netværker? Hvilke netværksmetoder findes der? Er du allerede en god netværker, men bare ikke bevidst om det?

Tryk på de rigtige kontakter giver svar på det og meget mere omkring netværk. Workshoppen sluttes af med fælles frokost og netværk på kryds og tværs. Vi lover dig, du er blevet en mere bevidst og dygtigere netværker, når vi skilles. Du går helt sikkert også hjem med nye kontakter og måske en invitation til at indgå i et nyt netværk.

På workshoppen får du:

  • Værdien af netværk, netværksmetoder, eksempler, cases og 7 brugbare tips du kan tage med hjem.
  • Oplæg og øvelse i hvorfor en god elevatortale og et godt pitch er ”livsnødvendig”, når du vil vækste din forretning.
  • Introduktion til Markedspladsen hvor du lærer mere om ”Give & Take”. Her skal vi på gulvet og have gang i en masse små post´it sedler. Du får mulighed for at dele ud af alt det, du har at byde på og tage imod noget af det, du har brug for.

  • Opvarmning til netværksfrokosten.
  •  Afslutning og oplæg til dannelse af nye netværk.

EGN (Executives’ Global Network) v. Pernille Grabe og Kenny R. M. Sørensen faciliterer workshoppen i samarbejde med Odense Iværksætterservice.

 

Ja tak - tilmeld mig workshoppen her.

Forbered dig til workshoppen ved hjælp af de tre introduktionsvideoer herunder.

  

Odense Iværksætterservice

Odense Iværksætterservice er en del af Odense Kommune. Hos Odense Iværksætterservice kan byens iværksættere få uvildig og gratis vejledning og sparring på deres forretningsidé af erfarne iværksætterkonsulenter, der alle selv har iværksætteri i blodet. Odense Iværksætterservice afholder også kurser, workshops og arrangementer målrettet iværksættere, som gerne vil udvikle deres virksomhed.