Spring til indhold

Odin Awards 2021

Odin Awards gives til iværksættere, som udlever deres iværksætterdrømme!

 

De nominerede til Odin Awards 2021.

IværksætterOdense-prisen og Odin Award er i år gået sammen under et fælles navn – Odin Awards.
Der bliver uddelt priser i fire kategorier:

 

  • Odin Award, som er hovedprisen på 40.000 kr., gives til en startup virksomhed, som har gjort det ekstraordinært godt. De nominerede i kategorien er:

Particle3D, Kobots og UniControl

  • Odin Tech på 20.000 kr. gives til en virksomhed, som arbejder med eks. drone, robot eller tech soft- og hardware. De nominerede i kategorien er:

Reppy.dkVleppo og Aris Robotics

 

  • Odin Concept på 20.000 kr. gives til en virksomhed, som er unik, smart og nytænkende. De nominerede i kategorien er:

CrateitMewalii og The Organic Crave

 

  • Odin Young, som gives til den bedste forretningside fra folkeskoleeleverne.

 

Se hvem der vandt Odin Awards 2021.

 

Partnere bag Odin Awards.

 

Coworking Plus

Coworking Plus er det største kontorhotel i Odense, som er i konstant bevægelse og har vidensdeling, netværk og kreativitet i centrum. Det er et hus, som udvikler sig sammen med dets lejere og har mere end 100 forskellige virksomheder, som lejer sig ind. Lejerne kaldes for coworkers, og lige netop samarbejde er en stor del af Coworking Plus.

 

Odense Iværksætterservice

Det er Odense Iværksætterservice, der står bag arrangementet Mads og Erhvervsholdet. Odense Iværksætterservice er Odense Kommunes tilbud til byens iværksættere. Hos Odense Iværksætterservice kan iværksættere få uvildig og gratis vejledning og sparring på deres forretningsidé og iværksætterkonsulenterne deler gerne ud af deres store viden og erfaring. De tilbyder også en lang række kurser, workshops og arrangementer målrettet iværksættere, som gerne vil udvikle deres virksomhed.