Spring til indhold

Go Green

Grib det cirkulære tankesæt og kom med på rejsen fra en almindelig forretningsmodel til en bæredygtig virksomhed.

Vi byder på inspiration, viden, workshop og netværk til iværksættere og nyligt opstartede virksomheder. Du kommer til at møde personer, virksomheder og organisationer, som er i gang med den grønne omstilling og har bevist, det KAN lade sig gøre.
Dagens tovholder er Signe Wenneberg. Signe er kendt iværksætter, klimaaktivist og journalist. Hun vil føre os gennem programmet med oplæg, workshops og gode cases.

 

Vi stiller skarpt på

  • Hvordan kan klimaudfordringer og bæredygtighedskrav forbedre bundlinjen?
  • Hvilke parametre er i spil?
  • Hvilke bundlinjer vil du måle din virksomhed på?
  • Hvordan finder du din bæredygtige forretningsmodel?

En bred palette af bæredygtige virksomheder deler ud af deres viden og erfaring.

  • Horn Bordpladers, CEO Jacob Bressendorf kommer og fortæller om deres rejse fra en almindelig forretningsmodel til en bæredygtig virksomhed med inhouse socialøkonomisk datterselskab – Denwood by Horn.
  • DISIE – Danish Institute for Sustainable Innovation & Entrepreneurship, arbejder med bæredygtige iværksættere og hjælper dem fra idé til vækst. DISIE fortæller om startup relaterede cases og giver en introduktion til de 8 værktøjer vi har udviklet sammen med Dansk iværksætter forening. Desuden møder vi en københavnsk iværksætter, der netop bruger disse redskaber og har måling på deres impact og vi hører om deres erfaringer.
  • Henrik Beha Pedersen, stifter af NGO'en Plastic Change, er en ukuelig og løsningsorienteret frontkæmper for et 'Plastfrit Hav'. Han indvier os i, hvordan man skaber en forretning – som rækker længere end de store tanker, og som man reelt kan leve af.
  • MEWALII, der lige er blevet kåret til årets Klimaiværksætter 2021, gæster os også. De deler ud af deres erfaringer og giver input til at finde den rette forretningsmodel og de rette partnere.
  • Århusianske Xenia Duffy Obel, Zeal, er gået fra succesrig leder i det private erhvervsliv til rådgiver af virksomheder om grøn omstilling. Zeal præsenterer os for en bæredygtig forretningsmodel, som alle virksomheder uanset størrelse, produkt, service, industri eller branche kan bruge til at analysere, hvor de som virksomhed kan sætte ind med størst muligt impact.

 

Galleri Galschiøt

Eventen afholdes på Kunst Galleri Galschiøt - der er et C02 neutralt sted med arbejdende værksteder. I løbet af dagen vil vi også opleve Jens Galschiøt, der bruger sin kunst til bl.a. klimaaktivisme.

 

Ja tak - tilmeld mig Go Green

 

Odense Iværksætterservice

Odense Iværksætterservice er arrangør af Go Green. Odense Iværksætterservice er en del af Odense Kommune, og her kan kommende og nystartede iværksættere få uvildig og gratis vejledning og sparring på deres forretningsidé. Foruden iværksættervejledning tilbyder Odense Iværksætterservice også en lang række kurser, workshops og arrangementer målrettet iværksættere, som gerne vil udvikle deres virksomhed.