Spring til indhold

Blockchain i handel og design

Vi sætter fokus på, hvordan teknologi kan understøtte sporbarhed, transparens og bæredygtig innovation.

Blockchain teknologien åbner op for en ny generation af virksomheder

Blockchain er normalt mest kendt fra cryptovaluta, men teknologien bag kan meget mere. I to år har Lifestyle & Design Cluster sammen med CBS og DI-handel arbejdet med et projekt finansieret af Industriens fond. Projektet har til formål at styrke dansk design i at tilgå nye forretningsmodeller ved hjælp af teknologi.

Heidi Svane Pedersen fra Lifestyle & Design Cluster kommer og gør os klogere på, hvordan teknologien bag Blockchain faktisk kan være katalysator til at åbne op for en ny generation af virksomheder.

Heidi er specialist i innovation, teknologier og nye måder at tænke cirkulære forretningsmodeller på. Til daglig driver hun forsknings- og udviklingsprojekter i den nationale erhvervsklynge Lifestyle & Design Cluster, og arbejder med at bygge bro mellem den akademiske verden og livsstilsbranchen. Teknologiske eksperimenter med kundedata, udforskning af blockchain, iot og big data til fremtidige forretningsmodeller, og 3D/virtuelle teknologier i fremtidens digitale modeverden er blot nogle af de initiativer, hun har været involveret i.

Lifestyle & Design Cluster er medarrangør af arrangementet.

Ja tak, tilmeld mig Blockchain.